Etelä-Afrikka-tapaaminen

OHJELMA

Kuva (c) Niina Hakanen

Kuva (c) Katja Home

2019


Yllä olevasta linkistä löydät psykologi Tean Alarmon luennon: Itse säätelyn kehittyminen ja tukeminen. 

Päivitetetyt ohjelma ja kartta, jotka voit ladata tai tulostaa itsellesi (päivitetty 14.6.2019). Pajojen ikäryhmät ovat suuntaa antavia. Alakoululaiset ovat suurin osallistujaryhmä, joten vapaita paikkoja kannattaa katsoa myös pienten ja nuorten ryhmistä erityisesti silloin, jos lapsen ikä on noita ryhmiä lähellä. Kokeilemme tänä vuonna pajoihin ilmoittautumista sähköisesti. 

Katso Pajoihin ilmoittautuminen -sivu.


Perjantai

Ilmoittautuminen alkaa klo 15.00. Luvassa on mukavaa iltaohjelmaa ja yhdessäoloa.


Lauantai

Ilmoittautuminen alkaa klo 9.00 ja ohjelmat alkavat klo 9.30. Lauantaina ohjelmassa on mm. sirkus-, parkour- ja rumpupajoja sekä tietysti jalkapalloa. Elias Helminen, Adoptioperheet ry:n vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, tulee vetämään nuorille omaa ohjelmaa. Aikuisille mielenkiintoisia luentoja, esimerkiksi psykologi ja perheterapeutti Tea Alarmo kertoo aiheesta Lapsen itsesäätelyn kehittyminen ja tukeminen. Hiuspajassa on tarjolla koko pään letitystä ja hiustatuointeja (maksullisia) sekä muuta, pientä kaunistautumista (sisältyy ohjelmamaksuun). Lisäksi Afrikka-tori myyjineen.


Sunnuntai

Draamapajassa leikitään ja keksitään tarinoita, seikkaillaan mielikuvituksen maailmassa, jossa norsut, palmut ja gorillat elävät sulassa sovussa ja ninjat taistelevat silmät suljettuina. Draamapajojen lisäksi rugbya ja Etelä-Afrikka-perheiden yhdistyksen perustamiskokous.